Sunday, January 8, 2012

Wishlist 2012

I’ve been thinking of doing wish list for 2012 before, plus my best friend Nabilah also request for it in her blog (thanks dear, we have a same wish!). So, ini dia..

1.      Having a baby. this year saya nak rehat kejap daripada aktiviti2 melasak di lab. So this year could be family year! =D

2.   InsyaAllah dapat grad Master tahun ni. my viva will be in next 2 weeks. semoga semuanya berjalan lancar walaupun saya agak kurang sihat sekarang
3.      
Get a place for doing Phd. Kalau nak further kat USM insyaAllah xde masalah. SV dah ada, topic pun dah ada. but I have a dream to cont it somewhere and even if i’m not confident, my Dean keep encourage me to try. ‘Cuba dulu sebelum mengalah’. Thats what he told me during our last meeting. But I need to think about it again when I have a baby.

4.     Menjadi hamba Allah yg lebih baik. Plus untuk menjadi ibu yang baik, saya mestilah menjadi contoh yg baik kan.  

5.      Kumpul duit banyak2 utk beli dream house and car. I plan to have it after finish Phd, tapi still kena menabung kan.

Thats all for now. Syukur Alhamdulillah di atas rezeki Allah selama ni. Saya hanya berusaha dan berdoa...

No comments:

Post a Comment